Tervetuloa sivuilleni!

akenwp_naama_01

Sivuston sisällöstä ja päivityksistä

Otin käyttöön uuden ulkoasun teeman 14.8.2017

Sivut on rakennettu aiheittain ja rakenne näkyy päävalikon navigoinnissa. Sivut ovat tässä nyt käyttöön ottamassani WP- teemassa aakkosjärjetyksessä
Sivuilla ja niiden alasivuilla kerron tarkemmin niiden sisällöstä.

Artikkeleja näkyy etusivulla kolme ja tässä teemassa ne näkyvät kokonaan.
Artikkeleja voit etsiä aiheittain niiden kategorioista tai artikkeliin liitetyistä avainsanoista . Voit käyttää myös “Search”- toimintoa sivun oikeassa yläkulmassa ja sivun alapalkissa

Maailmassa tapahtuu jatkuvasti kaikenlaista mielenkiintoista. Eri medioiden uutisvirta on vuolas ja vaikeasti hallittava.

Luonnossa riittää havainnoitavaa ja muitakin harrastuksia pidän yllä. Olen varsin “kaikkiruokainen”, elämän ja maailman ilmiöiden seuraaja.

Olen pitkään ollut kiinnostunut tietotekniikan käytöstä sekä työssäni lukion biologian ja maantieteen opettajana  että harrastuksissa.
Erilaiset netissä toimivat ympäristöt ja sosiaalisen median sovellukset tarjoavat sekä asioiden seuraamiseen että omien kokemusten, havaintojen ja tuotostenkin julkaisemiseen erinomaisia työkaluja.

Tämän sivuston on tarkoitus toimia tällaisena väylänä.

Kuvilla ja niihin liitetyillä tiedoilla on sivujen sisällössä keskeinen sija sekä informaation välittäjänä että sivuston ulkoasun elävöittäjänä.

Toivottavasti haluat seurata, mitä täällä on ja mitä tänne ilmaantuu!

 

kesa_02_aamulla_13_06_20

Aamuhetki

 

 

Share