Kuvakynäilyä Kuopiossa -2

Edellisestä artikkelistani kävi ilmi, että piirroseläimiäni löytyy Kuopiosta vaikka mistä, niistä julkaistujen kuvien perusteella ilmeisesti niille mieluisista paikoista. Nyt olen saanut selville, mitä reittiä ne ovat tuonne kaupungille päätyneet: Ne karkaavat piirroslehtiöstäni skanneriin ja hyppäävät sitten usbin kautta tietokoneella kuvaan.

kuvakynailya_kotona_01

Eilen löysin niitä Puijolta.
Kyllä tähän täytyy nyt joku järjestys saada, ettei minun aina tarvitse raportoida niistä näin ja näyttää niitä kuvissa milloin missäkin.
Tästä lähtien piirrokseni löytyvät täältä omalta sivultaan ja jos niitä pääsee taas livahtamaan maisema- ja muihin kuviin, voit käydä kurkkaamassa niitä “Kuvakynäilyä” sivulta – Linkki sivulle tässä:

On noiden hahmojeni seikkailuissa eräs “riski”, jota olen tässä kovasti pohtinut. Olen nimittäin nähnyt syrjäsilmallä, että Kuopiossakin tavataan myös muualta tulleita “tyyppejä”, joita kuulemma kutsutaan pokemoneiksi. Toivottavasti samoilla paikoilla ei synny reviiritaisteluja (engl Battle), vaan yhteiselo sujuu savolaisella lupsakkuudella – Kuten myös tämän jutun lukeminen!

kuvakynailya_kuopio_puijon_maki_kotka_1024

Kuopio; Puijon hyppyrimäki 13.9.2016

kuvakynailya_kuopio_puijon_portaat_oravat_1024

Kuopio; Puijon portaat 13.9.2016

Share