Linnansaari 7.6.2011

Sää ei ole viime aikoina suosinut retkeilyä: kovin on ollut kosteaa ja hämärää. Siitä huolimatta – tai itse asiassa juuri siksi – olen viime viikkoina vaeltanut lähinnä metsä- ja luontopoluilla ja vaellusreiteillä yhteensä n 70 km, retkiluistellut 53 km, risteillyt valkokylkilaivoilla lähes 80 km sekä soutanut ja melonut n 14 km.

Jos haluat, voit muutamalla hiiren klikkauksella käydä kanssani mm. Tiilikkajärven, Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistoissa. Pääset retkelle Tuusniemen hienoon rotkolaaksoon. Voit vaeltaa jonkin matkaa “pyhiä polkuja” Enonkoskella. Näet Punkaharjulla kasvavan Suomen pisimmän puun. Kiipeät ylös Kesänkitunturin Pirunkurua ja ihastelet aikoinaan Suomen kauneimmaksikin valittua maisemaa Särkitunturin laelta. Voit muistella hienoja, leppoisia kesäpäiviä sisävesilaivan kannelta Haukivedellä ja soudella kanssani Muuruveden Putaansaaren ympäri.

Miten niin?

Olen käynyt läpi matkojeni ja retkieni kuvakokoelmat ja Every Trail- retket. Päivitin ne paremmin albumeista ja kokoelmista löydettäviksi. Tein kuvien suhteen valintaa ja säätelin kuvia paremmiksi.
Alla olevilta sivuilta löydät myös tietoa kyseisistä kohteista ja voit katsella siellä kuvavalikoimaani tai koko setin/albumin Flickrissä. Kuvat näkyvät suurempana hiirellä klikaten!

Voit tehdä näitä retkiä ihan rauhassa: kuvat ja tiedot eivät häviä somevirtaan, vaan voit aina palata näille sivuille.

Pääsivu on:

Retkiä ja matkoja Suomessa olen koonnut sen alasivuille:

Seuraavaksi lähden sitten ulkomaille, missä odottaa samanlainen, toisaalta aika työläs mutta samalla myös mieluinen projekti!

Share
error: Content is protected !!